Annons
AnnonsD E T O X


image-36.jpgimage-37.jpgimage-35.jpg

 

Smoothiebloggen heter min blogg numera haha, nej skämtåsido så illa är det inte bara nästan. Jag kör nu på en detox i ett par dagar, därav mycket juicer och smoothies. Jag pratade ju om det i början av veckan och igår kände jag för att kicka igång. Detta är alltså under en kortare period, tänkte köra ett par dagar för att rensa ordentligt. Tillsammans med smoothiesarna dricker jag mycket vatten och detoxte. Känns lite som bort med det gamla och in med det nya. Hitils har det gått väldigt bra, när hela detoxen är klar tänkte jag skriva om den. Nu kom jag precis hem efter ha kört ett kortare pass med en PT på Elixia Sundbyberg. Jag har ju en online PT världens bästa Marcus, men även roligt att träffa någon i action och träna tillsammans. På måndag ska jag och Karin träffas igen, spännande. Vill ni se mer om detox, träning, mat, recept, insp osv så har ni det på min träningsinstagram: @peppsomfan. Jajaja, nu ska jag njuta av solen =) Vi hörs senare.

– This is my new blogstyle, smoothies. haha! Alot of smoothies and juices now. But right now it’s a detox period for me, like a fresh new start. I’m gonna tell you more about it later. NOW SUN!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/r-o-s-h-e/