Annons
AnnonsD O T T S


DSC_1124 dottts.jpgDSC_1057.jpgPicMonkey Collage322.jpgDSC_1142.jpgPicMonkey Collage 221.jpgDSC_1142.jpg333.jpgDSC_0984.jpg

 

Svart, vitt och prickigt så såg jag ut igår hörreni. Älskar att slänga på kepsen när man har en riktig ful hårdag. Jag berättade ju för er att jag var hos Tommy Hilfiger, här ovan ser ni både plaggen jag fick med mig. Dels dessa vita jenas med slitningar och denna vita skjorta. Hur bra som helst nu till våren och sommaren. Vitt är ett säkert kort som aldrig kan bli fel =) Så var det måndag idag, jag ska dra på mig träningskläderna nu och dra mig bortåt till Elixia för ett PT-pass med Karin. Vi skulle köra ett expresspass idag, kan tänka mig att jag kommer vara helt slut efter. Hon kan den där Karin!

pants_tommy hilfiger / sweater_weekday / shirt_tommy hilfiger_ bag_cubus / hat_ginatricot / shoes_h&m 

Photo by: Natalie Eriksson, Edit by: Me

Black, white and dotts. Yesterdays look, love to wear this hat when i have a bad hair day. So perfect! I told you about Tommy Hilfiger, here is the clothes i picked. New white jeans and new white shirt. So nice for the spring and summer. White is always so fresh.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/dottlidott/