Annons
AnnonsDead and gone


Jag har för en liten stund sedan klivit upp sängen. Istället för att äta frukost, slänge jag i min luch direkt. Det är så jag jämt brukar göra när jag vaknar sent, idag vart det maten som vart kvar sen igår ris och kycklingfile med ostron&vårlök sås låter kanske inte supergott? men det är sjukligt gott. Jag börjar gå mot friskare tider tror ja? lite bättre är det allt, men absolut inte frisk än. Nu ska jag ta och plugga litegranna, plugga lite igår med. Duktiga mig 🙂

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/klockren-reklam_902994/