Annons
AnnonsDEAR GRANDMA


DSC_1560

 

DSC_1558

 

DSC_1569

DSC_1580

DSC_1574

 

DSC_1593

 

DSC_1583

 mina fina naglar som fina Malin gjort för ca 3 veckor sen, och fortfarande lika hållbara. Otroligt!

Godkväll raringar! Jag har de senaste dagarna tillbringat tid hos min mormor, jag älskar att vara här. Ni som följt bloggen länge vet att jag har en väldigt speciell kontakt med henne, hon är som en bästa vän för mig. Vi umgås ofta, går på stan, fikar, och myser. Det blev att jag stannade här ikväll med, eftersom jag är sjuk och Henke är bortrest. Kunde jag lika bra stanna ikväll med. Så idag har vi tagit en promenad i solen och handlat gott till kvällen, vi har ätit min favoriträtt och nu ser vi på tv och myser med lite kex och ost. Blir en sleepover här ikväll, hoppas jag mår bättre imorgon. Bjuder på lite vardagsbilder, ni brukar ju gilla det =) Åh vad jag vill ha nytt objektiv nu ..

 

-Good evening darlings! I have the last few days spending time with my grandmother, I love being here. Those of you who followed the blog long time know that I have a very special connection with her, she is my best friend. We often hang out.  Today we took a walk in the sun and buy some good food to the evening, we have eaten my favorite dish and now watch TV and cuddling  =) Hope i feel better tomorrow.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/50-mm-1-4/