Annons
AnnonsDENIM ALL OVER


Skärmavbild 2014-04-24 kl. 15.08.21.jpg

 

Som sagt jag var ju förbi Tommy Hilfiger butiken igår, kom hem med ett par snygga vita jeans och en vit skjorta tänkte visa de lite senare. @TOMMY HILFIGER kör nu en riktigt härlig tävling på deras instagram. Där man ska ladda upp en TBT fast med jeans och hashatagga med #hilfigerdenim #throwbackdenim, när man gör det så är man med och tävlar om en resa till Usa. Hur ballt? Skulle bli så lycklig om jag vann, ladda upp en gammal goding i jeans du med så har du chansen att vinna en resa. Gillar föresten denna look, den är tagen någon gång förra året? Det är så snyggt med jeans och jeans.

– Win a trip  for two to America’s west coat. Just share your best vintage denim photo on instgram or twitter and tag it with #throwbackdenim and #hilfigerdenim. HERE WE GO!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/d-e-t-o-x/