Annons
AnnonsDENIM + BLACK + WHITE


IMG_9955copy (1).jpg555.jpgPicMonkey Collageuuu.jpg20140410-170939.jpgPicMonkey Collage5758f.jpgIMG_9955copy (1).jpgPicMonkey Collage 4647.jpg20140410-170925.jpgPicMonkey Collage 66m.jpg

IMG_9974copy (2).jpg

Här kommer hela outfiten från idag, eftersom det var sol och plusgrader så passade jag på att inviga mina nya sandaletter. Helt klart de bästa vardagsklackarna, så sköna. Älskar när man hittar skor som är snygga, sköna och går bra att ha i vardagen. Nu ska jag pussa på mitt hjärta lite extra innan han somnar. Vi hörs imorgon, sov så gott och puss på er!

Photos by: Julia Hansson  pants_secondhand / top_h&m / jacket_monki / bag_lindex / shoes_dinsko /

– Here you have the wholde outfit from today. This shoes is so nice and comfy.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/sneakysnaeaky/