Annons
AnnonsDENIM OVERALL


image3.jpg stripes.jpgPicMonkey Collage 7070.jpgimage3r343.jpgPicMonkey Collage 66969.jpg

 

Jag älskar denna denimoverall från Cubus, fick hem den i veckan. SÅ SNYGG! Valde att matcha den med en randig tröja och slippers, blev en lite mer avslappnad look. Gillart! Dessa bilder är tyvärr inte de bästa .. Men de fick duga idag eftersom min kamera är paj, är så arg på det. Ska försöka lämna in den i helgen eller efter helgen när alla röda dagar är slut. Så hoppas jag att det löser sig =) Hoppas ni står ut hihi. Nu ska jag fortsätta mysa med mitt hjärta, imorgonbitti väntas ett tufft gympass med honom. Bra start på en bra dag, right? Puss på er!

denim overall_cubus / t-shirt_mq / shoes_h&m / bag_scorett / shades_ur&penn

– I love this denim overall from Cubus, today i wear it with a simple striped shirt and slippers. So comfy, so sorry for the bad pictures, my camera is broken .. so angry about that. But this pictures is better than nothing. Hope all of you have a wonderful friday =)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/newyork/