Annons
AnnonsDETOX ALA PEPPSOMFAN


Soothie 1.jpg.jpgsmoothie 2.jpg.jpgsmoothie 3.jpg.jpgsmoothie 4.jpg.jpgsmoothie 5.jpg.jpg

 

Som många vet så körde jag en egen detox förra veckan, jag körde i 3,5 dag. Det finns massor utav olika detox-varianter, många säger att man inte kan köra en detox på så kort tid osv .. Jag tycker man ska köra på så som man vill och mår bra av. Jag valde att göra min egna variant, så jag körde som sagt i 3,5 dagar med enbart smoothies från morgon till kväll. På en dag drack jag ungefär 3-4 smoothies, men oftast en till frukost, lunch och middag. Tillsammans med detta drack jag mycket vatten och te, vilket är väldigt viktigt under en detox. För det får fart på lymfan och njurarna. Något man ska tänka på är att ha i lite mer matiga ingridienser så som nötter, avokado och banan. Mina smoothis bestod av: Frukt, bär, grönsaker, vatten, mandelmjölk, kokosvatten, mandelsmör och cocosolja. 

Första dagen hade man ganska ont i huvudet och kände sig lite svag men sedan blev det bättre. Jag tycker att detta fungerade jättebra för mig, 3,5 dag var precis lagom. Man rensade ur och det gick bra alla dagar, dock väldigt konstigt att inte tugga eller äta något på 3,5 dag. Jag skulle kunna köra längre men kände att denna gång räckte det, då jag sista dagen var ganska skakig. Efter detoxen kände jag mig lättare, fräschare och piggare. Kände som jag rensat ut lite och var redo för ny näringsrik och nyttig mat. Totalt gick jag ner ca 2 kg, som är väldigt mycket vätska. Gjorde detta mest för att testa på, rensa ur och känna mig fräschare. Bara att fråga om ni undrar något =) Ni har några utav mina recept ovan, ni hittar även lite på min instagram @peppsomfan, köp även senaste numret av ShapeUp där står det en hel del om just detox.

 

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/d-o-t-t-s/