AnnonsDIY – MARBLE TABLE


IMG_2311IMG_3640IMG_3647IMG_3742IMG_3740PicMonkey Collage klartIMG_3745

 

TADA! Här är DIY-projektet jag pratade om, mitt bord som jag har gjort om. Jag har suktat efter ett marmorbord hos Artelleriet, men det kostar runt 6.000:- vilket jag känner är lite för mycket för ett bord. Plus att det är så speciellt, så man kanske tröttnar efter ett tag. Därför valde jag att ta tag i saken i egna händer. Köpte in bord, designfolie och guldspray sen var det bara att sätta igång. Haha alltså detta bord ni anar inte hur mycket jag kämpat för att få hem just detta bord. Jag är grymt nöjd med resultatet, om jag får säga det själv hihi. Vad tycker ni? Gillar ni det?

– TADA!  I found one marble table, but i think it was to expensive so i made one by myself and here it is. I love it! 

TAGGAR
21 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/insta-daily/