AnnonsDIY PROJEKT – MIU MIU LOOKYLIKE


 

Jag kom på att jag aldrig visade er hur jag gjorde mina MIU MIU inspirerande skor. Här är en liten guide, hur det gick till och även resultatet. Tycker de blev riktigt coola. Jag önskar att jag hade mer tid till att vara kreativ, pyssla och pilla. Älskar ju det ..

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/converse-all-star-collage-sweater/