Annons
AnnonsDo you have one you prefer?


PicMonkey Collage 1.jpgPicMonkey Collage 2.jpgPicMonkey Collage 3.jpg

Godmorgon Solstrålar =) Vi startar dagen med en hel drös med outfitbilder, mina senaste nio outfits. Den längst ner i mitten är en TBT outfit, men eftersom jag visade den igen för ett tag sedan så fick den haka på den också. Grymt härligt med fredag ellerhur? Det är inte bara fredag utan det är lönedag också, vilket betyder lite shopping hihi. Senare idag kommer det upp just ett shopping/wish outfit inlägg. Jag vet att ju att ni uppskattar kollage, shoppingtips och trender så försöker bli lite duktigare på det. Vore så roligt att höra vilken av alla dessa outfits som ni gillar allra mest? Alla tycker så olika och blir alltid lika glad när ni berättar vilken ni fastnade lite extra för?

-Here is my latest nine outfits. Alot of varation this time, i would be so happy if you want to tell me your favorite outfit? So fun to know.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/perfect-summershorts/