Annons
AnnonsDOTTLIDOTT


DSC_1049.jpg
sneak.jpg
DSC_0001.jpg

Dottlidottdott. Idag blev det prickigt hörrni, sprang på denna fina prickiga tröja på Weekday i lördags. Jag kunde ju verkligen inte motstå den, påminner lite om den jag kära ner mig i på H&M Trend som jag aldrig köpte. Jag är inte så mycket för prickigt men tycker detta var fint för det var så stora prickar. Hoppas  ni alla haft en skön helg? Nu väntar sängen på mig, är hel förstörd. Imorgon bjuds det på hela outfiten, detoxrepotage och kanske lite mer personligt. Puss på er mina vackraste!

Photo by: Natalie Eriksson

-And here is todays details, the whole outfit up on the blog tomorrow. Hope all of you have had an a amazing weekend =) Tomorrow i will write little more private thing and tell you about my detox. But now BED!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/trough-my-iphone-2/