AnnonsE Y E B R O W S


IMG_6620IMG_6625 (1)

10748621_10152325368642161_1127375106_n

Skärmavbild 2014-10-28 kl. 10.42.42

Igår var jag hos härliga Maria igen ni vet på House of Beauty Sthlm där jag gör min spraytan men igår var jag där för en helt annan anledning, nämligen för att fixa till mina ögonbryn. Maria trådar vilket är så mycket bättre än att noppa, det håller sig längre och blir finare och bättre. Vi färgade dem även eftersom jag har så ljusa brun själv, ovan ser ni resultatet inte de bästa bilderna kanske men jag är otroligt nöjd och ska försöka visa bättre bilder på de också. Tack snälla Maria för du alltid pysslar om mig och får mig att känna mig fräschare. Visst blev det fint?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/h-o-m-e/