AnnonsELLE BEAUTY AWARDS 2014


Skärmavbild 2014-05-14 kl. 11.30.05.jpg
13PicMonkey Collage 34_MG_9517_MG_9483_MG_9534.jpg_MG_9528_MG_9498PicMonkey Collage4.jpg_MG_9556PicMonkey Collage42.jpg

Startade morgonen med härligt event med Gina =) Nämligen Elle’s beauty Awards 2014 pressfrukost. Där vi var njöt av underbar frukost, fick höra en presentation om årets bästa skönhetsprodukter och vinnarna presenterades. Massor utav härliga bloggare på var på plats =) Så som Julian, Ida och Daniel. Så roligt att träffa nya härliga människor. Vi fick även med oss en grym goodiebag med mycket utav produkterna som faktiskt var vinnarna i år. Så ska bli riktigt spännande att testa. Återkommer med recension. Tack till AWB och Elle för den trevliga morgonen. Vi hörs senare, puss!

– I start this morning with Elle beauty Awards 2014 press breakfast at AWB with Gina. So good start on this day! Lovely breakfast, wonderful products and alot of nice people.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/l-a-l-a-l-o-v-e-b-r-e-a-k-f-a-s-t/