AnnonsF A U X


MANGO JACJET2.57.32OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter! Precis så man ska se det, ingen måndagsångest här inte. Jag började min morgon på gymmet med baby, han körde slut på min mage kan jag säga, jäklar vilket mördar-pass. Eftersom det är så ruggigt och kallt ute, tänkte jag passa på att slänga in ett hett jack-tips. Jag är ju helt kär i den svarta jackan från Acne som ni vet men har man inte 15 K till övers får man hitta ett schysst budgetalternativ som jag precis gjort. Denna fina kommer från Mango och går loss på 799:- Hur himla bra? Längtar tills den kommer. Finns så många ”billiga” och inte så fina lookie-likes på acnejackan. Denna tyckte jag dock såg så fin och lyxig ut. Föresten är ni sugna på fler jack-inlägg? Tänkte om jag skulle tipsa om hösten och vinterns hetaste jackor?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/24424/