Annons
AnnonsF L O R A L I N A


dfa7070.jpge2ew.jpgPicMonkey Collage.jpgipiå.jpg.jpgdda.jpg.jpg

Hej finisar! Jag måste bara visa er mitt nya set från Adidas, ni som följer mig på instagram @rebfre har redan sett detta. Det blev oerhört populärt =) jag bloggade ju häromdagen om de blå set:et också. Som numera också är påväg hem till mig haha. Hursomhelst sprang på detta på Stadium och kunde inte stå emot. Hur fint? Galet fint! Jag vill bara ha sommar och värme så jag kan börja bära alla mina fina och somriga kläder. Idag har jag försökt och bara varit och vilat, har inte mått så bra nämligen. Sönderstressad, migränsymtom och fått helvetesblåsor igen. Därför har jag försökt vila och tagit hand om mig =) Nu är Natta här på besök, vi har myst och lagat en nyttig middag så mysigt.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/b-e-n-a-s-s-i/