Annons
AnnonsF L O W E R P O W E R


_MG_8157.jpg 1.jpgPicMonkey Collage 3242.jpg_MG_8198.jpg34222.jpgPicMonkey Collage4.jpg_MG_8183.jpgPicMonkey Collage 222.jpg_MG_8223.jpg

Här kommer hela gårdagens outfit. All in på blommor, älskar detta set. Så fint! Samt hur skönt som helst, känns som jag sprang runt i en pyjamas haha. Klädde uppe den med klackar. Nu står det lite jobb på schemat, sen tänkte jag försöka njuta så mycket det går av vädret =) Vad ska ni göra idag?

pants_monki / shades_uropenn / sweater_monki / bag_zara / shoes_monki / Photo by: Gina Mannberg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/f-l-o-w-e-r-s/