Annons
AnnonsF R E S H F R U I T S


IMG_2480PicMonkey Collage 22 (1)IMG_2468

Att sitta i bikini på stranden och äta färsk frukt till frukost, finns det något härligare? Alltså denna fruktbar var så härlig, tänk att den såg ut som en stor glassbar men istället för att välja vilka glassmaker man ville ha, så valde man vilka frukter man ville ha. Jag tog vindruvor, honungsmelon, persikor, vattenmelon toppat med en apelsinskiva. Åh så gott, önskar vi hade det här hemma. Mer sånt!

– This is my breakfast, sitting in my bikini on the beach and eat fresh fruits. How nice? I love it. This is grapes, honeymelon, peach, watermelon and orange. YUMMIE!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/green-door/