Annons
AnnonsF R E S H M I N T


IMG_6887 freh.jpg.jpgPicMonkey Collage 3131e1.jpgIMG_6855.jpgPicMonkey Collage 2121.jpgIMG_6872.jpgPicMonkey Collagee1e.jpgIMG_6841.jpg

Äntligen lite färg på kroppen! Så jäkla underbart, jag kom hit som ett spöke haha. Känner mig som en ny människa, känner mig så mycket fräschare med färg. Jag har faktiskt klarat mig bra från att inte bränna mig, lite lite på rumpan eftersom jag byter bikini hela tiden haha. Solen tar något enormt här i Turkiet, har alltid sagt det, jag får aldrig så mycket färg som jag får när jag är i Turkiet. Blir brunare här på en vecka än 3 veckor i Thailand? Go Turkey! Såhär såg jag ut ikväll, mint klänningen från Zara och klackar. Väldigt simpelt, men också ibland det bästa. Nu ska jag sova, imorgon väntas ännu en dag i solen. Vi får se om vi ska till ett stort vattenland imorgon eller om vi avstår, jag är så sugen att jag vet inte vad. Hej Rebecca 5 år!

dress_zara / bag_scorett / bracelet_astrid&agnes / shoes_nelly / sunnies_imso

– Finally i got some tan on my body, feeling so much fresh. Here is tonights outfit, mint dress from Zara and heels!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/pineapple-print-on-the-cliffs/