Annons
AnnonsF R E S H


image4.jpgimage3.jpg
PicMonkey Collage smootjie.jpg.jpg

Hej hjärtan! Min måndag har startat så bra, vaknade upp i sängen till strålande solljus, satte på mig träningskorna och tog en lång PW för att dels röra på mig men även hämta paket. Självklart ska jag alltid virra omkring och gå lite fel haha, så det slutar med att jag typ kommer hem 2 timmar senare och gått 1,2 mil haha. Halva milen bärandes på 3 paket varav ett innehåller 3 skor på typ 1,5 kg. Ja ni kan ju tänka er hur bilarna tittandes längs vägen. Så typiskt mig, nu är jag iallafall hemma igen och slängt ihop denna urgoda smoothie. Under PW:n hittade jag nämligen ett litet torg där de sålde massor färska frukter och grönsaker. Jag älskar ju det, så handlade på mig både hallon, blåbär och jordgubbar. Solen lyser och värmer som aldrig förr, så ska nog sätta mig på balkongen ett tag och njuta. Föresten har fotat dessa bilder med min iphone, kan man inte. Tackagudföriphone5nunärminkameraintefunkar.

– I start this monday with a lovely long powerwalk in the sun and some fresh fruits. Just made this smoothie, so delicious and simple to do.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/palm-trees/