AnnonsF R I Y A Y


image

Hej finisar!  Vill önska er världens bästa fredag, själv känner jag mig sådär idag. Har en sådan där dag då jag inte känner för något.  Usch fy och blä! Vädret gör ju inte saken bättre direkt? Jag behöver lite sol och ljus. Påtal om sol så var ju jag och spraytannade mig igår hos bästa Houseofbeauty sthlm,  blir alltid lika nöjd. Så undebart med färg på kroppen utan att förstöra den med farliga uv-strålar. Nu ska jag försöka rycka upp mig, hörs sen. Puss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/24771/