Annons
AnnonsFESTIVAL BABY!


FESTIVAL MODE.jpg

FESTIVAL BABY! Det vankas festival i veckan. För mig verkar det bli en riktigt festival-sommar, så jäkla underbart! Jag var ju på Summerburst i Göteborg och nu verkar det även bli Bråvalla i helgen och Way Out West i Augusti. Jag älskar ju festivaler, så jag är sjukt taggad! Det är extra roligt med Bråvalla eftersom det är i min hemstad, var där förra året och det var riktigt lyckat. Bästa av allt är när ni kommer fram, man blir så glad! För ett tag sedan gjorde jag ett jättestort festival-repotage här, men tänkte att lite fler tips skadar ju inte.Here we go! Blev en hel del från Bikbok men de har ju så mycket grymma festival-kläder nu. Ska ni på några festivaler i sommar?

1. HenryKole 2. H&M 3. Lespecs 4. H&M 5. Bikbok 6. Ginatricot 7. H&M 8. Bikbok 9. Bikbok 10. Monki 11.H&M 12.Bikbok 13. Bikbok

– FESTIVAL BABY! It’s alot of festivals in Sweden right now. In the weekend i’ts time for Bråvalla in my hometown and in August it’s Way out West in Gothenburg and I’m gonna visit booth. So here you have some tip on festival clothes, hope you like it.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-u-m-m-e-r-n-i-g-h-t-s/