Annons
AnnonsFLORALINA BY THE POOL


IMG_7504.jpg.jpgPicMonkey Collage florina.jpgIMG_7505.jpg.jpgIMG_7532.jpgPicMonkey Collage err.jpgIMG_7509.jpg

Sportigt och färgglatt, här är resten av bilderna. Såhär såg jag ut när vi flög hem, bekvämt, sportigt och skönt. Skorna är också nya, tänkte visa lite bättre bilder på de framöver. Idag ska jag jobba lite mer med bloggen, planera inlägg, fota, ta tag i mailen osv. Ska fösöka hinna med att träna samt även ta en runda på stan, behöver fixa lite inför midsommar =) Jag vet inte hur jag tänkte när jag packade? Trodde nog att jag skulle förbi Sthlm innan midsommar, men så blev det inte. Så har endast semesterkläder i väskan haha. Så hoppas på bra väder morgon, annars är det någon som får frysa haha. Nejvars får väl se om jag hittar något kul på stan, vi ska ut till skärgården över midsommar ett gäng. Vad ska ni göra?

Adidas set_Junkyard / Shades_Asos / Shoes_Nike /

– Yesterdays traveling look! Comfy, chill and sporty. I love this set from Adidas x farm collection. Today I have alot to do, work with my blog, check out the mail and fix some things for the weekend.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/breakfast-with-my-love/