Annons
AnnonsFLOWER AND BLUE KNIT


flowerPicMonkey-Collage-flow.jpgIMG_6487copy.jpgIMG_6550IMG_6490copy.jpg

 

Hej Raringar! Dagen har varit full av jobb och träning, därav ingen mera bloggning. Brukar ju alltid då tidiniställa eller planera bättre, men ibland hinner man inte med helt enkelt. Det är så skönt att vara igång med träningen igen, körde ett hårt passa både igår och idag. Imorgon ska jag med träna men en PW passar nog bäst efter dessa dagar. Idag är det ju Henkes födelsedag, önskar så mycket att jag kunde vara med honom idag. Jag skickade blommogram till han iaf, som han blev superglad och chockad över =) Eftersom jag inte hunnit fotat något idag, så bjuder jag på dessa bilder från förra året. Kommer ni ihåg dessa som Julia fotade? En utav mina favorit looks. Detta är en look jag absolut skulle kunna tänka mig att bära igen, exakt så. Tänk att man snart kan gå omkring såhär, längtar ihjäl mig. Nu ska jag sluta svamla och ta och dejta kudden, imorgon ska jag iaf möta upp fina Gina för att fota.

– Do you remember this outfit-post? This look i really liked and i want to wear it again sometimes. Now i’m longing for summer. So wonderful!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/the-love-of-my-life/