Annons
AnnonsFriday I'm in love


Happy 🙂

Jag fick VG på Samhällsprovet ja gjorde, första gången!  😀 iiih är så lycklig! Med tanke på att de provet var grymt svårt och skrev typ 9 sidor. Så nu hoppas jag på ett Vg i samhäll annars blir jag himla besviken.  Sen gjorde jag inte manikyr provet igår eftersom jag var sjuk, så fick göra det idag helt oförberedd. Men det gick bra, skrev på allt iaf, sjukt stort prov det med. Nu har jag inget kvar i skolan, så fucking underbart, nu ska jag njuuuuuta!

och ikväll ska jag ah sjukt kul med mina underbara vänner och alla svinfulla och glada studenter 🙂

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/blondie_237167/