Annons
AnnonsFROM MY CLOSET


DSC_0608DSC_0626

DSC_0603

DSC_0627

DSC_0606

DSC_0632

Imorse ringde det på dörren klockan 10, då var det dags för repotage. Vad för repotage och med vilken tidning får ni se när det är klart. Det blir i slutet av Maj. Det ska bli väldigt spännande! Jag passade på att fixa lite på min klädställning inför repotaget. Här ovan ser ni resultatet. Tycker det blev lite coolt att hänga shortsen sådär upptill. Jag har även fixat en hårvideo till er nu, håller på med det sista. Får hoppas den blir bra =)  Nu: Lunch i solen!

 

 

– Here is some pictures from my lovely closet, i really like to hang the shorts above. So cool! Today was a magzine here and did a repoatge with me, it comes out in May. I’m gonna show you later, now it’s time for lunch in the sun.

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/16128/