Annons
AnnonsFuck you.


Fuck you!

jag tänker på i Somras, när jag hör den här! oh blir så glad. Det här är en äkta låt som skulle spelas på Lindex. Jag är så jävla glad att jag ska vara där i sommar med! Trivs som fisken i vattnet, ska jobba nu på Onsdag&Torsdag med. Pefekt!

Goodnight Lovers!

JAG HAR HÖRT ATT DET BARA VAR LAMPORNA SOM SKULLE SLÄCKAS IGÅR!? Det står ju de på flera sidor!! Tror ni själva att någon skulle släcka ner tv, och precis all el i hela huset i en timme? NEEE! Plus skrev en tjej nu att de bara var lamporna 😀 😀 BÄSTA HON! SLUTA KLAGA PÅ MIG FÖRFAN 😀

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/sneakpeak_818618/