Annons
AnnonsG O L D E N D E T A I L S


_MG_9237PicMonkey Collage vitt 1.jpg

Photo: Gina Mannberg

Hallå där! Vädret verkar ju inte vilja bli bättre, det är fortfarande mulet och grått dock inte så kallt. Idag trotsade jag vädret och klädde mig i helvitt, vitt från top till tå kan aldrig bli fel. Valde att enkelt matcha det med svarta detaljer. Nu ska jag ta tag i min lägenhet som ser ut som rena bombnedslaget haha, herregud att det kan bli så stökigt. Det är farligt att bo själv i veckorna, jag kan vara så slarvig ibland. Älskar att ha det fint och i ordning men är expert på att stöka ner. Så nu är disk, tvätt, och städning som gäller. Ikväll kommer nog Tovis hit så ska vi mysa =) Vi har inte setts på ett tag nu, så saknar henne verkligen. Hela outiten får ni se senare, puss på er!

– Hello there! It’s still so boring weather, but today i wanted to wear something with summerfeelings. So i wear white and white, i just love white from top to toe. Can’t get enough!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/8-things-about-me/