Annons
AnnonsGe mig era bästa Smoothietips.


Jag gör mycket smoothies nu för tiden, det är sjukt gott och nyttigt. Snart börjar jag mitt nya liv, där det innehåller ännu mera nyttigheter. Men därför vill jag ha alla eras SMOOTHIETIPS jag vet att de är en hel del där ute som dricker det, så ge mig erat bästa recept? 😀

Jag kommer lägga till en ny kategori här, som innehåller Träning & Hälsa! Där kan du läsa lite allt möjligt om det! Håll utkik.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/monki_796660/