Annons
AnnonsGET THE FESTIVAL LOOK


Skärmavbild 2014-05-29 kl. 01.14.20.jpgTHE BACKPACK.jpgTHE SHORT TOP.jpgDENIM SHORTS.jpgKimono .jpgFRINGE 1.jpgTHE hat.jpgSkärmavbild 2014-05-29 kl. 01.30.21.jpg
Skärmavbild 2014-05-30 kl. 12.53.38.jpg
BACKPACKS: 1. Monki 2. H&M 3. Asos 4. Monki 5. Asos 6. Monki 

SHORT TOPS: 1Weekday 2. Monki 3. Estradeur 4.Weekday 5.Monki

SHORTS: 1. One teaspoon 2. Runway Dreamz 3.Runway Dreamz 4

 One teaspoon 5. Runway dreamz (Levis shorts here)

 KIMONOS: 1.Vila 2. Rut&Circle 3. Nelly 4. Lindex  5. Lindex 

FRINGE: 1.H&M 2. Inspo.nu 3. Nelly 4. Bikbok

 HATS: 1.H&M 2. Nelly 3. River Island 4. Asos

 ARMCANDY: 1. Ur&Penn  2. Nelly 3.Nelly 4.H&M 5.U&Penn

6.Nelly  7.Nelly 8. Ur&Penn 9. H&M 10.H&M

 SHOES: 1. Jeffrey Campbell 2. Dr Martens 3. Bikbok 4. Nelly 5. Steve Madden

FESTIVAL BABY!  Det är så många utav er som önskar er ett festival-inspirations inlägg, samt att jag befinner mig på festival just nu så kände jag att det var på tiden samt att det är en hel del festivaler inom ett par veckor. Istället för att visa upp några looks så valde jag att plocka fram de plaggen, accessoarerna och skorna man ska satsa på. Som jag skrev tidigare så älskar jag festivalmodet, och man behöver ju faktiskt inte gå på festival för att bära dessa looks, passar minst lika bra en fin sommardag. För mig är festival: Korta toppar, kimonos, runda solglasögon, höga slitna jeansshorts, bandanas, boots, hattar och mycket armband. Matcha gärna långt med kort, t.ex om du bär ett par korta shorts och en kort topp kan det vara snyggt med en slapp lång kimono för att det inte ska se för naket ut. Jag tycker man ska våga satsa på färg och mönster, festivaler är ett tillfälle man kan balla ur lite. Bästa tipset är nog ändå att köra på ett par snygga men bekväma skor, inte jätteroligt att stå och hoppa i high heels. Samt en ryggsäck eller magväska är väldigt skönt och smidigt. Jag tycker kängorna och converse är de bästa festivalskorna. Hoppas ni gillar tipsen ovan =) Samt att jag inte glömt något hihi, hojta annars.

– FESTIVAL BABY!   Here is alot of festival inspiration, hope you like it. Tell me if i have forget something? For med is festival clothes: denim shorts, kimonos, boots, short tops and alot of bracelets.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/w-h-a-t-e-v-e-r/