Annons
AnnonsGive me a answer


Ibland så undrar jag hur jag kan ha så många besökare? Det är ändå mellan 300-500 olika personer som tittar in på min blogg dagligen, vilket jag tycker är skitkul 🙂 Men vilka är dessa personer? och den allra största frågan, varför klickar du dig just in dig på min blogg? 🙂 det vill jag veta, vad får dig att vilja läsa den? so come on give me a answer!
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/my-skirt_5718/