Annons
AnnonsGlad påsk.


Glad påsk allesammans 🙂 Sorry för dålig uppdatering, men det har vart påskolv och jar har haft fullt upp, det har blivit en hel del festande och så har jag jobbat, haft grillkväll och lite sisodära 🙂 Igår vart de en spontan utgång med Disull och det var gryymt kul! Innan det hade vi lite grillkväll hos Klara, shit vilken grillmaster jag blivit. Säkert grillat 4-5 gåner nu i år.

Har ni letat några påskägg i trädgården då? Fått många påskägg :)? hoppas ni haft en bra påskafton! Glas påsk på er alla!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/gymma_996527/