Annons
AnnonsGO PINK


_MG_9572PicMonkey Collage pink 1.jpg_MG_9580PicMonkey Collage. pink 3_MG_9595_MG_9610PicMonkey Collage 4_MG_9582_MG_9609

Photo by: Gina Mannberg

Go pink! haha, igår fick det som sagt bli en helt rosa outfit matchat med vitt. Idag står det jobb och Urban Outfitter event på schemat. Så galet mycket event och pressvisningar nu. Sjukt roligt dock! Föresten var AW:n med jobbarkompisarna jättemysig, vi åt middag på The Meat som var ett riktigt schysst ställe, vi satt i timmar och bara pratade och skrattade precis vad jag behöv, få tankarna på lite annat. Så härliga tjejer jag jobbar med. Nu ska jag röra mig, vi hörs senare, puss!

pants_bikbok / shirt_ginatricot / jacket_zara / sunnies_zara / shoes_monki /bag_scorett /

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/sporty-girl/