Annons
AnnonsGOING ABROAD


V A C A T I O N.jpg
Skärmavbild 2014-05-bb26 kl. 23.49.02.jpg

Äntligen, har ju bara hållt på med detta i månader haha. Nu är det bokat och klart, så jävla underbart! Jag och mitt hjärta åker utomlands om 15 dagar och blir borta en vecka, så härligt att jag smäller av. Efter en lägre tid med galet mycket jobb, magkatarr, blåsor, oro, stress, migrän och panikångest ska denna resa bli så skön. Att bara få komma bort, byta miljö, andas annan luft, sola, bada, äta, träna och bara mysa. Ska bli så skönt att få umgås ordentligt med min fina också, ta igen tid och bara njuta av varandra. Det är vi värda. På riktigt så tror jag inte det finns någon bättre känsla än när man vet att man ska iväg? Det är något speciellt med det. Jag har alltid varit sådan, det är väl för vi har rest mycket med familjen. Jag kommer ihåg när jag var mindre och man skulle fylla i en såndär vänbok och då var ena frågan: Vad är det bästa du vet? Då skrev jag alltid att åka utomlands haha. 11:e juni åker vi, perfekt med en tripp innan sommaren börjar ordentligt . Vi ska åka till Turkiet och bo lite längre ut, med egen strand och och hotellet är såå fint! Tänkte visa lite bilder på hotellet senare, förstår ni hur fina bilder jag kan ta till bloggen då? LOVELY! Om jag fått tillbaka min kamera vill säga, annars får jag låna en? PANIK!!!

– Time for some vacation, not now but about 15 days. OMG! I’m so excited and happy for this trip. Me and my boyfriend going to Turkey for one week with alot relax, cosytime, love, sun and nice food.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/n-o-m-i-n-a-t-e/