Annons
AnnonsGOLDEN CANDLESTICKS


PicMonkey Collage goldenSkärmavbild 2013-05-16 kl. 11.29.10

DSC_0115

 

Min blogg vill jag ska vara en ren modeblogg med stort fokus på mode, men eftersom inredning ligger mig också varmt om hjärtat. Så får ni stå ut med lite inredningsinlägg då och då. Igår blev det en liten secondhand-runda, var på jakt efter lite gulddetaljer till hemmet. Hittade faktiskt de stora guldiga ljusstakarna och den guldiga vasen. Den tänkte jag ha några svarta strutsfjädrar i. Börjar gilla guld mer och mer. Både när det kommer till smycken och till inredning. De små guldiga ljusstakarna har jag fått av mormor. Så fina!

 

 

– New in. I found this Golden second hand candlesticks yesterday. I really like golden details in the home. So beautiful!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/confused/