AnnonsGood morning sunshines.


Här kommer den efterlängtade frågestunden om min asien resa, det är bättre att ha alla frågor samlade. Så fråga på precis vad ni vill, priser, boenden, transporter, mat, länder, packning, visum ja you name it. Bara att fråga på! Så ska jag försöka svara på allt ni undrar fina ni.

Jag vill bara säga att jag är så glad att jag gjort denna resa, detta är ett minne för livet. Helt klart det bästa jag gjort hitils. Jag rekomenderar det verkligen, ut i världen och lev livet.

                                                               FRÅGA MIG VAD DU VILL OM RESAN? 🙂

TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/virkat-karlek_457824/