Annons
AnnonsGoodnight babes.
hihi min JUMBOsäng, love it love it


NU
är det dags för mig att gå och flirta med kudden 😉 Mår fortfarande inget vidare, jag tror att jag blir hemma hela veckan. Det är nog ändå bäst? Så att jag blir helt frisk och kry. Det får nog helt enkelt bli så, missar en del saker i skolan me det jag frå allt ta och ta igen det nästa vecka! Svårare än så är det inte!

Jag svarar på alla era frågor imorgon 🙂 trodde aldrig de skulle bli så många! uppe i över 40 kommentarer 😀 wihuuu. Sånt gör mig så himla glad, så imorgon ska ni får er svar besvarade, dock inte dom som är för privata men tror itne att det var så många sånna faktiskt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/ni-missar-val-inte_937817/