Annons
AnnonsGoodnight lovers <3


20140403-224230.jpg

Just nu befinner jag mig faktiskt i Norrköping, åkte hem och överraskade min älskling. Så glad han blev, de där smågrejerna gör så mycket. Föresten när jag skulle åka hem idag, så hade jag riktigt flyt dock inte till en början eftersom tåget var 40 min sent, som sedan ledde till inställt tåg, som vanligt då tänkte jag. Försökte ivrigt hitta ett annat tåg som skulle åt Norrköping men de var fullt, sen hittade jag ett till och drog fram hundögonen och frågade om jag fick åka med det istället, vilket jag fick. Så tack SJ ni kan ju om ni vill haha. Nu ska jag sova, imorgon väntas TV-inspelning här i Norrköping. Mer om det imorgon <3 Föresten önskar jag kunde vakna upp med detta hår imorgon, älskar det här. Precis nyfärgad och nystylad, snart dags att sätta sig i stolen igen. Pusss!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/simple-city/