Annons
AnnonsH A P P Y


happus.jpg_MG_0419.jpge2e2.jpg

Vill kika in här och önska er alla en underbar söndag =) Jag har jobbat i stort sätt hela dagen, så är helt slut nu. Jag funderar på att ändå dra på mig löparskorna och köra ett varv, är fan lite sugen på det. Får se hur det blir med den saken, vill ni se och höra mer om din träning följ då min träningsinstagram: @peppsomfan där bjuds det på en jäkla mass pepp!
Tre dagar kvar till min fitnessplåtning, ska bli så roligt. Har lite tankar och idéer, får se om allt går som vi tänkt. Jag söker dock en makeupartist till tisdag i Norrköping, hojta om ni vet någon? Bara att skicka iväg ett mail. Vi hörs snart igen!

– Happy sunday my amazing readers!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/details-pics/