Annons
AnnonsH O M E


IMG_6635
IMG_6643IMG_6640

Bästa känslan är helt klart att vakna upp i en nybäddad säng och i en nystädad lägenhet, det känns ju härligt och fräscht. Annars känner jag mig fortfarande hängig och inte på topp. Får hoppas att det blir bättre snart, jag är iallfall så glad att ha så fina människor omkring mig, igår var Klara här på middag och mys och ikväll ska jag träffa Tove och Linda för sleepover och tjejkväll. Precis vad jag behöver, nu måste jag jobba och fixa lite här hemma. Senare kommer lite bilder upp mina nya ögonbryn som jag var och fixade igår, håll utkik. Puss sålänge!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/c-l-o-t-h-e-s/