AnnonsHAIR TALK


Skärmavbild 2014-02-18 kl. 22.11.44
Skärmavbild 2014-02-18 kl. 22.24.27Imorgon är det dags för mig att gå till frisören igen, det var cirka 4-5 veckor jag var där senast. Bella var upptagen som vanligt haha, och jag har inte tid att vänta heller så imorgon ska jag till Jennie, ska bli spännande. Alla är ju så duktiga på Barberarn så jag är inte orolig. Mitt hår växer ju så förbaskat fort och när man är så mörk som jag är nu, men med sin naturliga hårfärg är väldigt ljus, så är det inte supersexigt med en typ kritvit utväxt. När jag har toffs ser jag tunnhårig ut för jag är så ljus. Jag är lite sugen på att kanske bli lite ljusare kanske lite mer åt kopparhållet? I vilket fall lägga i lite ljusare slingor, så det händer lite mer. Tycker det är så fint med lite skiftningar och ”liv” i håret. Så svårt det där med hår, man ändrar sig hela tiden. Vad tycker ni jag ska göra?

Tomorrow it’s time for me to visit the hairdresser again. My hair is growing so fast, and it’s time for a change. But what? I think i want to do some highlights. What do you think?

 

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/black-and-nude/