Annons
AnnonsHAPPY BIRTHDAY!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPicMonkey Collage.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh jag hade en riktigt bra födelsedag igår, kvällen var så lyckad. Känns alltid lite speciellt att fira någon annan på sin egna födelsedag samtidigt som det är jäkligt kul. Linda & Villes fest var verkligen helt underbar, talen och filmerna som alla fina vänner hade fixat var de bästa på länge. Så himla duktiga! Vi firade mig lite innan tillsammans med gänget, jag är så glad att jag har så fina människor omkring mig. Längtar så mycket till nästa fredag med, när jag ska få tillbringa helgen med bästa brudarna!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/r-u-b-i-n-e-n/