Annons
AnnonsHAPPY GIRL


IMG_5569.jpg.jpgIMG_5569.jpg4342.jpg
Åh idag vaknade jag med ett leende på läpparna, för fick en sådan glad nyhet igårkväll. Idag kommer nämligen en utav mina bästa vänner hit, Linnéa det var flera månader sen vi umgicks då hon bor i Lund. Ska bli helt underbart att få spendera tid med henne och Tone som också kommer. Så nu har jag precis städat och fixat här hemma, så det är fint när dom kommer hihi. Ikväll blir det att laga en god middag, mysa och prata igen allt vi missat. Både hon och Tone sover kvar, snacka om vardagslyx. Nu ska jag in till stan och fixa lite grejer innan jag ska möta upp tjejerna. Puss på er!

– Today is a good day. My friend Linnea from Lund come to visit me in Stockholm. We gonna have a cosy evening with food and alot of talks. I have missed her so much.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/succes-comes-to-those-who-work-their-ass-off/