Annons
Annonshelp me please.


Jag kan verkligen inte bestämma mig!! Tycker dom är skitsnygga ibland, men sen så ångrar jag mig lite? Vaa tycker ni om dessa nitshorts? Hjälp mig! Vill ha ärliga svar, ska jag behålla dom eller inte? Kommer jag använda dom? HELP ME!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/lukta-gott_493238/