Annons
AnnonsHERE WE GO


Skärmavbild 2013-04-10 kl. 21.46.39

 

Jag känner att det är dags för en förändring på mitt humör, på senaste har jag varit så himla tjurig, arg, ledsen och tankspridd. Har typ gråtit var och varannan dag. Jag har inte ens känt igen mig själv, jag är tjejen som alltid ler och inte blir sur för det minsta men på senaste så har verkligen allt precis allt känts skit. Så ska det också vara ibland, jag har även haft så mycket panik med bloggen och allt möjligt. Nu känner jag dock att det får vara slut på det, slut på press/måsten och dumma tankar. Det är dags att gå från bitter till gladprick. Visst låter det fantastiskt? Livet är för kort för att gå runt och må dåligt, självklart gör vi det ibland och ibland för ofta. Alla har sina up and downs. Jag har även bestämt mig för att stanna här, jag känner det är här jag hör hemma nu. Man ska inte alltid bara hoppa på saker. Så nu ska jag köra mitt race här,  dags att sluta panika och faktiskt vara glad för att jag kommit ända hit, jag är faktiskt stolt över mig själv och det ska jag vara. Det är bara så svårt när man vill så mycket, har så mycket vilja och höga mål. Men en dag, en vacker dag kommer min belöning. Tack för att ni är ni, och för att ni finns där för mig hela tiden. Nu blickar vi framåt och upppåt, precis som jag brukar. Here we go! 

 

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/diamonds-and-pearls/