Annons
AnnonsI don’t understand ..


 

 

 

Jag älskar er mina fina läsare, nästan alla av er är helt fantastiska. Ni gör hela mina dagar med era fina kommentarer. Men det finns en hel del här också som bara vill förstöra, och få mig må dåligt. Jag får verkligen ont i magen, när jag inser hur elaka vissa människor är. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så? Hur man kan klicka sig in på en annan blogg, och bara skriva en massa skit till andra människor, som man framför allt inte ens känner. Det är verkligen något som jag inte förstår mig på? Vad får ni ut av det? Varför måste man vara elak? Varför inte bara strunta i att kommentera? Eller skriva något snällt? Dock har jag lärt mig mycket under dessa år med bloggandet, och lärt mig att ta mycket och skratta åt det. Men nu kom det till en sån punkt jag bara känner att det räcker. Ville bara få det sagt, och jag förstår inte hur ni har hjärtat och samvetet till det, och hur ni kan sova om nätterna? FYFAN säger jag bara.

Återigen glöm inte bort hur fina ni andra är, ni är verkligen helt underbara!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/a-r-m-y/