Annons
AnnonsI found the perfect whiskey bottle


Mitt senaste loppisfynd, hittade den på Himpa i lördags för två guldpengar. Så himla nöjd. Jag älskar den! Nu vill jag hitta lite fler liknande, så ska på loppisjakt i veckan tänkte jag. Förlåt för sugig uppdatering, men har så mycket för mig. Så ligger alla kläder fortfarande i sopsäckar, varav inga snygga outfits. Jag är ledig i två dagar nu, då ska jag bjuda på massor av rolig bloggning. Dels outfits, shopping, bilder från lägenheten och en rolig tävling hihi. Så håll utkik!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/ikea-next/