Annons
AnnonsI G


PicMonkey Collage.jpgista.jpginstaaa.jpg

 

Hej finisar! Hoppas ni haft en grym måndag? Jag har jobbat hela dagen, lite synd då det varit helt fantastiskt väder. Hoppas att det fortsätter i veckan, så man kan få njuta lite mer. Denna sol och värme gör än ju så glad. Föresten vad man har besök här i Stockholm, jag som var rädd att jag skulle känna mig ensam här. Förra veckan var Linnea och Tone här, helgen innan det var Maria och Emilia här och nu i helgen var ju grabbarna här och igår kom mamma förbi och idag kom Disa. =) Underbart ju, jag som älskar att umgås och göra grejer. Jag är ju så rastlös och sällskapssjuk. Jag som så gärna vill åka utomlands men inte har någon att åka med. Så då slog det mig om jag skulle åka själv? Men insåg ganska snabbt att det aldrig skulle gå haha, förstå att inte tjattra med någon på en hel vecka. Klart det skulle gå, men så mycket roligare att åka med någon och dela det någon annan. Påtal om det ska jag sluta tjattra och umgås med min fina disa. Vi hörs senare eller imorgon, bjuder på mina senaste instagrambilder, glöm inte följa mig där @rebfre, puss på er!

– Hope all of you have had a amazing monday? I have worked all day long. And now i spend my evening with my friend Disa, she is here to visit me. Here is my latest pictures from my instagram: @rebfre, follow me if you want. Kiss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-t-r-a-w-b-e-r-r-y/