Annons
AnnonsI löööööve it


Imorse gick jag upp skapligt, redan vid 9 gick bort till stan och solade  🙂 sen efter det gick jag till gymmet och gymmade, iih vad jag känner mig duktig nu, sen har jag prominxat en hel del idag med! meeeee laajk. Sen kom jag hem till pappsen runt halv 2 från klockan 2 till nu har jag legat i solstolen och bara stcheeeeeekt 😀 odlat ltie fräknar hoppas jag? Efter två timmars solning borde man ju få lite färg? Himlans chill dag hitils 🙂 och den kommer bara bli bättre.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/favvoisen_440544/