Annons
AnnonsI love changes


Såhär ser jag ut i skallen nu, är väldans nöjd faktiskt 🙂 Det är lite mörkare än vad på bilderna och inte lika mycket rött, men färgen skiftar så sjukt mycket o olika ljus. Men jag trivs väldigt bra i den här rödbruna färgen. Min hårinpackning Goldwell stay red är slut, så det blir att inhandla en sådan för den är kanon 🙂 Först färgade jag botten då jag blandade en Guldblond 4,3 med en Rödbrun 3,6 (för att inte min utväxt skulle bli illröd eftersom jag är så blond) men i längderna och hela håret tog jag bara den rödabruna 3,6 och jag använder mig av Garniers hårfärger och jag gör allting hemma.
Jag älskar Garnier, tycker den är absolut bäst! Ger mycket näring, och en fin lyster 🙂 Nu låter jag som en vandrande reklampelare 😀 får vara bra där!! Pusshej

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/for-roblas-skull_704919/